Registrace hosta Přihlášení

Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové

 

Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.

Trápí Vás drobné mimické vrásky v obličeji? Hledáte vhodný způsob pro odstranění vrásek? Navštivte kliniku CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o., kterou najdete v Ostravě a kde se specializují na plastickou a estetickou chirurgii. Máme v této oblasti dlouholeté zkušenosti, objednat se k nám můžete i na konzultaci.

Vyhlazení a vyplnění vrásek provádíme pomocí injekcí kyseliny hyaluronové. Používáme výplňové materiály STYLAGE, které jako jediné na trhu obsahují dvojitě zesíťovanou kyselinu hyaluronovou neživočišného původu. Aplikace je snadná a bezpečná, nehrozí nebezpečí nekorigování, navíc ihned po aplikaci se dostavuje přirozený liftingový efekt.

Aplikace botulotoxinem je určena výhradně pro korekci mimických vrásek. Botulotoxin zamezuje přímo pohybu mimických svalů, nejedná se tedy o výplně vrásek.