Registrace hosta Přihlášení

Plastické a estetické zákroky pro muže, kteří se chtějí cítit lépe a vypadat atraktivně

 

Plastická operace prsou, břicha, očních víček i liposukce se provádí nejen u žen, ale i u mužů. Objednejte se na konzultaci k odborníkům z CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE v Ostravě.

Toužíte po perfektní postavě, cvičíte, ale přesto máte partie, které nevypadají dle Vašich představ? Přáli byste si mít pevné tělo, obličej bez vrásek a odstranit nedokonalosti svého vzhledu? Máte pocit, že plastická chirurgie je doménou žen? Nemusíte mít obavy. I muži se objednávají na plastickou operaci prsou či břicha, liposukci, operaci očních víček nebo korekci vrásek. Stačí kontaktovat kliniku plastické chirurgie CLEOPATRA CLINIC v Ostravě.

Nejčastějším zákrokem u mužů je plastika prsou – gynekomastie. Jedná se o zmenšení a úpravu mužských prsou. Dále provádíme liposukci a plastiku břicha - abdominoplastiku, odstranění tuků i kůže v této oblasti těla.

Objednat se k nám můžete také na operaci odstávajících uší, plastickou operaci nosu a očních víček, vypnutí obličeje a krku – facelifting. Výjimkou u mužů není ani odstranění vrásek pomocí injekční korekce. Pomůžeme Vám rovněž s problémy při nadměrném pocení.

Máte dotazy nebo se chcete objednat na konzultaci? Neváhejte nám zavolat, jsme zde pro Vás.