Registrace hosta Přihlášení

Plastická operace prsou pomáhá zvýšit sebevědomí žen – zvětšení, zmenšení a modelace

 

Zvětšení, zmenšení nebo modelaci prsou postupuje čím dál více žen z různých důvodů. CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti s plastickými operacemi.

Prsa jsou již od pravěku chápána jako symbol ženství, posléze se začala vnímat i jako symbol sexuality a přitažlivosti. Navíc v dnešní době médií, kde jsou prezentovány ženy s dokonalým poprsím, je vyvíjen velký tlak na všechny ženy, aby byly také co nejvíce dokonalé. Ne všechny ženy ale mají od přírody symetrická a pevná prsa a jsou se svým poprsím spokojená.

CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. v Ostravě se specializuje na zvětšení, zmenšení i modelaci prsou. V oboru plastické chirurgie má zdravotnický tým dlouholeté zkušenosti a i díky nejmodernějšímu vybavení kliniky, je všem pacientkám zaručena kvalitně odvedená práce a perfektní péče.

Zvětšení prsou – augmentace – zvětšení prsou malých, nesymetrických nebo doplnění ochablých prsou pomocí umělých implantátů – nejčastější typ operace

Zmenšení a modelace prsou – asymetrická velikost prsou, nadměrně velké dvorce, pokleslá prsa a další atypie.
Provádíme tyto typy operací:
- mastopexe bez redukce – bez zmenšovaní objemu
- mastopexe s redukcí – se zmenšením objemu

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně operací a objednání se na konzultaci zdarma nás neváhejte kontaktovat. Pokud by jste se chtěli podívat na výsledky naší práce, navštivte naše webové stránky…