Registrace hosta Přihlášení
Masožravá zahrada
Všechny články

Masožravá rostlina Fly Killer - naprostá novinka na trhu.

Fly Killer je masožravá rostlina, která vám pomůže zbavit se obtížného hmyzu.
Máte problém s mouchami, které vám létají kolem hlavy, sedají na jídlo a šíří bakterie? Pak byste si měli pořídit Fly Killer, masožravou rostlinu, která je skvělým řešením pro vaši domácnost. Fly Killer je speciální odrůda mucholapky podivné, která má velké a silné pasti, schopné polapit i velké mouchy. Její pasti jsou navíc atraktivně zbarvené do červena a žluta, což láká hmyz ještě více.

Fly Killer je nejen užitečný pomocník v boji proti mouchám, ale také krásná a zajímavá rostlina, která oživí váš interiér. Můžete ji umístit na okenní parapet, na stůl nebo na poličku. Bude vás bavit sledovat, jak rychle a chytře sevře svoji kořist ve svých pastech. Fly Killer je také nenáročný na péči, stačí mu zajistit dostatek světla, vlhkosti a občas nějakou tu mouchu.

Pokud si chcete pořídit Fly Killer, neváhejte a objednejte si ho ještě dnes. Za pouhých 399 Kč získáte rostlinu v květináči o průměru 12 cm, která má už několik plně vyvinutých pastí. Navíc k ní dostanete zdarma návod na pěstování a krmení masožravých rostlin. Uvidíte, že Fly Killer se stane vaším oblíbeným společníkem a že vaše problémy s mouchami budou minulostí.

Nečekejte a objednejte si Fly Killer hned teď! Stačí kliknout na tlačítko níže a vyplnit formulář. Rostlinu vám doručíme do 3 pracovních dnů. Těšíme se na vaši objednávku!

Objednat Fly Killer

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500