Registrace hosta Přihlášení

Rozvoz obědů v Brně – chutná jídla přímo k vašim dveřím!

Potřebujete zajistit obědy do bytu nebo pro vaše zaměstnance? Obědy v Brně vám přinášejí rychlý a spolehlivý rozvoz jídel až k vám domů nebo do kanceláře. Vyberte si z naší široké nabídky chutných a kvalitních pokrmů a ušetřete čas i peníze.

Rozvoz jídel po celém Brně – pohodlí a kvalita

Naše menu obsahuje pestrý výběr pokrmů, které uspokojí každého. Nabízíme tradiční české pokrmy, mezinárodní speciality a dietní jídla, aby si každý našel to své. Každý den můžete vybírat ze 7 různých jídel, která jsou připravována z čerstvých a kvalitních surovin. Dbáme na to, aby naše jídla byla nejen chutná, ale také zdravá a vyvážená. Naše kuchaři jsou zkušení profesionálové, kteří se snaží přinášet vám tu nejlepší chuťovou zkušenost.

Popis a složení našeho menu

Naše menu je navrženo tak, aby vyhovovalo různým chutím a dietním požadavkům. Každý den si můžete vybrat z několika kategorií jídel, včetně polévek, hlavních jídel a dezertů. Nabízíme tradiční česká jídla, jako jsou svíčková nebo guláš, ale také mezinárodní pokrmy a vegetariánské možnosti. Každé jídlo je připravováno z pečlivě vybraných surovin, které jsou čerstvé a kvalitní. Sledujeme také nutriční hodnoty našich jídel, abychom zajistili, že naše pokrmy jsou vyvážené a zdravé. Pro podrobnější informace o jednotlivých pokrmech a jejich složení navštivte náš popis menu.

Ekologické a praktické balení obědů

Věříme v udržitelnost, proto od 1.8.2020 dodáváme jídla v ekologických a 100% recyklovatelných obalech. Naše obaly jsou zataveny folií, což zajišťuje čerstvost a připravenost k okamžité konzumaci po ohřátí. Takto balená jídla jsou nejen praktická, ale také šetrná k životnímu prostředí. Pro více informací o cenách a nabídce navštivte náš ceník.

Jednoduché a rychlé objednávání.

Objednávat můžete jednoduše telefonicky nebo e-mailem a my se postaráme o vše ostatní. Objednávky přijímáme telefonicky na číslech +420 727 935 000, +420 725 866 752, nebo +420 542 321 000, případně e-mailem na obedy@obedyvbrne.cz. Stačí uvést jméno, adresu, poschodí, formu úhrady a telefonický kontakt. Obědy je nutné objednávat 2 pracovní dny předem do 12:00 hod.

Flexibilní možnosti platby

Platba probíhá předem, buď v hotovosti nebo převodem na náš účet v Raiffeisenbank. Ke konci měsíce vám náš řidič přinese jídelní lístek na další měsíc, kde si vyberete obědy podle svého gusta. Vyplněný lístek předáte řidiči a my se postaráme o zbytek. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly co nejpohodlnější pro vás.

Obědy v Brně – spolehlivý partner pro každodenní stravování

Obědy v Brně – váš spolehlivý partner pro každodenní stravování. Vyzkoušejte naše služby a přesvědčte se sami o naší kvalitě a spolehlivosti. Pokud máte speciální požadavky nebo potřebujete poradit s výběrem, neváhejte nás kontaktovat.

Kontakty:

Adresa: Divadelní 3, 602 00 Brno-střed
Telefon: +420 727 935 000
E-mail: obedy@obedyvbrne.cz

Obědy v Brně - Jídelna Máj: Tradiční česká kuchyně na dosah

Jídelna Máj, nacházející se v srdci Brna, přináší každý den bohaté menu plné českých klasik. Můžete si vybrat z tradičních jídel z vepřového, hovězího či drůbežího masa, nebo si pochutnat na lehkých vegetariánských pokrmech a sladkých dobrotách. Pro speciální dietní potřeby nabízíme bezlepkové a… Celý článek

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží