Registrace hosta Přihlášení

Obědy v Brně - Jídelna Máj: Tradiční česká kuchyně na dosah

Jídelna Máj, nacházející se v srdci Brna, přináší každý den bohaté menu plné českých klasik. Můžete si vybrat z tradičních jídel z vepřového, hovězího či drůbežího masa, nebo si pochutnat na lehkých vegetariánských pokrmech a sladkých dobrotách. Pro speciální dietní potřeby nabízíme bezlepkové a diabetické varianty.

Rozmanitá nabídka české kuchyně

V Jídelně Máj v srdci Brna každý den nacházíte pestré menu, které osloví každého gurmána. Klasické české polévky jako kulajda nebo hovězí vývar s játrovými knedlíčky zahřejí na duši. Hlavní chody zahrnují oblíbená jídla jako svíčková na smetaně, pečené vepřové koleno nebo lehké zeleninové saláty. Naše speciality také zahrnují inovativní pokrmy pro vegetariány a zdravější volby jako grilované ryby s čerstvou zeleninou.

Denně čerstvá a kvalitní jídla

Náš kuchařský tým klade důraz na kvalitu a čerstvost surovin, z čehož pramení autentická chuť každého pokrmu. Příprava jídel probíhá s ohledem na tradiční receptury, které jsou obohaceny o moderní gastronomické trendy. Každý den pečlivě vybíráme suroviny od místních dodavatelů, aby každé jídlo bylo nejen chutné, ale i zdravé. Pro zájemce o ceny nabízíme transparentní ceník dostupný na našem webu.

Pohodlný rozvoz a cateringové služby

Pro ty, kteří preferují pohodlí svého domova či kanceláře, nabízíme rychlý a spolehlivý rozvoz obědů. Naše rozvozová služba zaručuje, že vaše jídlo dorazí horké a včas. Jídelna Máj také poskytuje catering pro různé příležitosti, ať už jde o rodinné oslavy nebo velké firemní akce, kde zákazníkům nabízíme kompletní servis včetně obsluhy.

Jídelna Máj: Tradiční české chutě pro každého

Jídelna Máj nabízí tradiční česká jídla z vepřového, drůbežího, hovězího masa a další, včetně ryb, uzenin a zvěřiny. Pro vegetariány a osoby s dietními omezeními, jako jsou diabetici, lidé s žlučníkovými problémy, či celiakie, je k dispozici široký výběr bezmasých, diabetických, žaludečních, žlučníkových a bezlepkových jídel, připravených dle osvědčených receptur. Každodenní menu zahrnuje masité i bezmasé varianty, včetně sladkých jídel a specialit s většími porcemi masa pro větší chuťové zážitky.

Sinalunga s.r.o. a Jídelna Máj: Desetiletá spolupráce s tradicí

Společnost Sinalunga s.r.o. byla založena v roce 2010 a od té doby spolupracuje s Jídelnou Máj, která má více než padesátiletou tradici. Počáteční spolupráce se zaměřovala na distribuci dietních obědů na odběrná místa blízko domovů a pracovišť zákazníků. S rostoucím počtem strávníků se rozšířila i na doručování jídel přímo na adresu. V současné době se Jídelna Máj zaměřuje na široké spektrum dietních potřeb všech věkových kategorií a nabízí i speciální zdravotní a dietní jídla.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží