Registrace hosta Přihlášení

Masožravá zahrada

Všechny články

Masožravá rostlina Fly Killer - naprostá novinka na trhu.

Fly Killer je masožravá rostlina, která vám pomůže zbavit se obtížného hmyzu.
Máte problém s mouchami, které vám létají kolem hlavy, sedají na jídlo a šíří bakterie? Pak byste si měli pořídit Fly Killer, masožravou rostlinu, která je skvělým řešením pro vaši domácnost. Fly Killer je speciální odrůda mucholapky podivné, která má velké a silné pasti, schopné polapit i velké mouchy. Její pasti jsou navíc atraktivně zbarvené do červena a žluta, což láká hmyz ještě více.

Fly Killer je nejen užitečný pomocník v boji proti mouchám, ale také krásná a zajímavá rostlina, která oživí váš interiér. Můžete ji umístit na okenní parapet, na stůl nebo na poličku. Bude vás bavit sledovat, jak rychle a chytře sevře svoji kořist ve svých pastech. Fly Killer je také nenáročný na péči, stačí mu zajistit dostatek světla, vlhkosti a občas nějakou tu mouchu.

Pokud si chcete pořídit Fly Killer, neváhejte a objednejte si ho ještě dnes. Za pouhých 399 Kč získáte rostlinu v květináči o průměru 12 cm, která má už několik plně vyvinutých pastí. Navíc k ní dostanete zdarma návod na pěstování a krmení masožravých rostlin. Uvidíte, že Fly Killer se stane vaším oblíbeným společníkem a že vaše problémy s mouchami budou minulostí.

Nečekejte a objednejte si Fly Killer hned teď! Stačí kliknout na tlačítko níže a vyplnit formulář. Rostlinu vám doručíme do 3 pracovních dnů. Těšíme se na vaši objednávku!

Objednat Fly Killer