Registrace hosta Přihlášení

Vítejte v srdci české včelařské komunity! - rodinná firma METAPIS

V rodinné firmě METAPIS - pod vedením paní Ing. Lei Andrejsové najdou zákazníci rozmanitý sortiment barevných samolepících etiket pro všechny typy medu a medoviny. Díky kombinaci tradičních hodnot a inovativního přístupu nabízí METAPIS produkty, které zvýší estetickou hodnotu a tržní potenciál včelařských výrobků.

Široká nabídka etiket odpovídající potřebám včelařů

METAPIS se specializuje na výrobu etiket pro různé druhy medů, včetně květových, medovicových, pastových, a smíšených. Nabízí také speciální etikety pro výročí firmy, etikety s logem "Ochranná zn. ČSV", a etikety s fotografiemi. Důraz je kladen na grafickou jednoduchost a zároveň na zachování vysoké estetické hodnoty.

Každá etiketa z dílny METAPIS je výsledkem pečlivého designového procesu, při kterém se klade důraz na detail, kvalitu a originalitu. Tím je zaručeno, že včelařské produkty zaujmou na první pohled a odliší se na trhu.

METAPIS spojuje osvědčené postupy s nejnovějšími trendy

Již více než tři dekády METAPIS stojí na pilířích kvality, tradice a solidnosti. Firma neustále hledá cesty, jak inovovat a zlepšovat své produkty, a to s ohledem na aktuální trendy a požadavky zákazníků. Iniciativy jako "Zlatý program" či výroční etikety jsou příkladem, jak firma udržuje svůj produkt aktuální a atraktivní. Přístup METAPIS k inovacím a zákaznickému servisu umožňuje včelařům nejen zvýšit estetickou hodnotu svých produktů, ale také posílit jejich tržní pozici. Společnost je hrdá na svůj přínos k rozvoji českého včelařství.

Angažovanost a podpora včelařské komunity

Firma aktivně podporuje včelařskou komunitu prostřednictvím sponzorování akcí, publikace letáků "Včelí med a člověk" a účastí na výstavách. Firma také poskytuje komplexní informace a návody pro správné používání etiket, což přispívá k větší informovanosti a profesionalizaci včelařů. Společnost se zavazuje k posilování vztahů s včelaři a celou včelařskou komunitou, nabízejíc zdroje a znalosti, které pomáhají zvyšovat povědomí o významu včelařství a jeho produktech. METAPIS věří, že spolupráce a sdílení znalostí jsou klíčové pro udržitelný rozvoj a prosperitu včelařského odvětví. Společnost tak přispívá nejen ke zlepšení kvality včelařských produktů, ale i k posílení komunity, která stojí za jejich výrobou.

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500