Registrace hosta Přihlášení
Farma Šidlákov, s.r.o.
Všechny články

Objevte klenot Českého lesa – Penzion Šidlákov

V srdci CHKO Český les, kde se příroda snoubí s historií, leží Penzion Šidlákov. Toto idylické místo odpočinku, umístěné nedaleko obce Hora svatého Václava, nabízí nejen stylové ubytování a srdečnou pohostinnost, ale i jedinečnou šanci prozkoumat krásy přírody, od pramene Radbůzy po legendární hrad Rýzmburk, bývalý domov loupežníka Dobrohosta. Ať už hledáte klidný odpočinek nebo dobrodružství v srdci přírody, Penzion Šidlákov je vaší ideální destinací.

Penzion Šidlákov - Kde se příroda setkává s historií

Vítejte v penzionu Šidlákov, kde se klidná atmosféra CHKO Český les snoubí s pohodlím a historií. Tento rodinný penzion, umístěný nedaleko obce Hora svatého Václava, je vaší bránou k úniku od každodenního shonu, nabízí romantický pobyt i ideální místo pro aktivní dovolenou.

Stylové ubytování a rodinná pohostinnost

V penzionu je kladen důraz na detail a pohodlí. Každý apartmán je stylově zařízen a vytváří teplou, přátelskou atmosféru. Ať už toužíte po odpočinku nebo dobrodružství, zde najdete přesně to, co hledáte.

Prozkoumejte pramen Radbůzy a legendu o loupežníkovi Dobrohostovi

Penzion je obklopen překrásnou přírodou, která skrývá mnohé turistické poklady, včetně pramene řeky Radbůzy. Pro milovníky historie je tu navíc kousek dávné legendy – příběh loupežníka Dobrohosta, který v 15. století sídlil na hradě Rýzmburku, jenž je dnes tajemnou zříceninou nedaleko penzionu.

Zimní a letní aktivity v srdci přírody

Penzion Šidlákov poskytuje ideální podmínky pro zimní sporty, včetně upravených běžeckých stop. V létě pak můžete vyrazit na cyklostezky nebo na procházky po okolních lesích a rybnících. Ať už jste milovníkem klidu nebo adrenalinu, nabízíme vám to nejlepší z obou světů.

Domácí zvířata jsou vítána a rozmazlována

Váš domácí mazlíček je u nás vítán a my se postaráme, aby se cítil stejně dobře jako vy.

Dárkové poukazy: Ideální dárek pro vaše blízké

Udělejte radost svým blízkým dárkovým poukazem, který lze využít pro ubytování v našem penzionu, posezení u dobrého vína a specialit naší kuchyně, romantické večeře i s ubytováním. Nabízíme poukazy v hodnotě od 500 Kč do 1500 Kč.

Místní produkty a bezstarostný odpočinek s gastronomickým zážitkem v penzionu Šidlákov

V penzionu Šidlákov, který je synonymem pro spojení komfortu, krásy přírody a fascinující historie, nabízíme nejen příjemné ubytování, ale i vynikající gastronomické zážitky. Naše restaurace se specializuje na masové delikatesy, přičemž hrdě podáváme hovězí steaky z vlastního chovu Angus Aberdeen. Navíc vaříme regionální kuchyni a čepujeme kvalitní piva jako Pilsner Urquell 12° a nepasterizovaný Gambrinus 10°.

Prozkoumejte naše kulinářské umění a vychutnejte si speciality jako polévky, předkrmy, hovězí a vepřové pokrmy, kuřecí jídla, těstoviny, sladké pochutiny a ryby. Nabízíme také široký výběr příloh, aby každý pokrm byl dokonalým zážitkem.

Přijeďte zažít neopakovatelnou atmosféru, kterou nabízí tento jedinečný kout Českého lesa. S penzionem Šidlákov získáte nejen odpočinek a relaxaci, ale i gastronomický zážitek, který si určitě zamilujete. Těšíme se na vaši návštěvu!

 
Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500