Registrace hosta Přihlášení

Zelená zahrada

Všechny články

Prodej ovocných i okrasných stromů a keřů, trvalek, skalniček a letniček na Vaši zahradu

 

Prodejem ovocných i okrasných stromů a keřů, skalniček, bylinek trvalek, letniček i příslušenství a vše potřebné pro zahradu se zabývá firma Zelená zahrada ve Znojmě.

Zvelebujete zahradu a rádi by jste si nasadili okrasné stromy či keře? Máte rádi chuť domácího ovoce? Hledáte zahradnictví s velkým výběrem letniček, trvalek a dalších sazenic? Navštivte zahradnictví Zelená zahrada ve Znojmě a okrášlete si svou zahradu.

U nás najdete velký výběr okrasných dřevin, nejen listnaté či jehličnaté stromy, ale i keře. Pokud preferujete domácí ovoce, zajisté Vás potěšíme i výběrem ovocných dřevin, jako jsou broskvoně, jabloně, hrušky, třešně a švestky. Poradíme Vám, jak se i o tyto stromy a keře nejlépe starat a které se hodí na Vaši zahradu, aby Vám dělaly radost. Keře prodáváme v balech, prostokořenné či v plastových kontejnerech.

Ale v zahradnictví nemáme jen stromy, ale i květiny, letničky, trvalky, bylinky a skalničky. Také máme rostliny pro založení živého plotu. Samozřejmostí je i sortiment potřebný pro péči o Vaši zahradu.