Registrace hosta Přihlášení

VZ Service z Českých Budějovic přináší revoluční technologie pro moderní stavebnictví - stavíme budoucnost

Společnost VZ Service, kterou řídí Vladimír Zelenka, se řadí mezi přední dodavatele v oblasti stavebnictví a nabízí inovativní řešení pro zvýšení efektivity práce. Mezi její produkty patří tiltrotátory Engcon, drtící a kátrovací lžíce značky Vipermetal a třídící lžíce Lloyd. Kromě toho poskytuje společnost VZ Service komplexní servis a odborné poradenství.

Tiltrotátory Engcon - Přesnost a efektivita ve stavebnictví

Tiltrotátory Engcon představují revoluční změnu v manipulaci s materiálem a zvyšují flexibilitu stavebních strojů. Díky unikátnímu systému otáčení a naklánění umožňují tiltrotátory Engcon pracovat rychleji, přesněji a s menší námahou, což vede k zefektivnění pracovních procesů a snížení nákladů. 

Drtící a kátrovací lžíce Vipermetal - Inovace v recyklaci materiálu

Drtící a kátrovací lžíce Vipermetal jsou ideálním řešením pro efektivní práci s materiálem přímo na staveništi. Umožňují snadno drtit, třídit a recyklovat různé typy materiálu, což šetří čas i peníze při zpracování odpadu. 

Třídící lžíce Lloyd - Maximální účinnost při třídění

Třídící lžíce Lloyd nabízí přesné a rychlé třídění materiálů díky svému inovativnímu designu. Jsou ideální pro použití v různých oblastech, včetně demolice, těžby, zemědělství a recyklace. Tato technologie umožňuje uživatelům zvýšit produktivitu a snížit environmentální dopad jejich činnosti.

Prodej techniky - Široká nabídka pro každou potřebu

VZ Service nabízí širokou paletu stavební techniky včetně kráčejících rypadel, naklápěcích rotátorů, bouracích kladiv a mnoha dalších jako jsou například: prosévací a těžební lžíce, rozrývací trny, rychloupínače, beranidla, vrtáky, drapáky, štípače dřeva, mulčovače, demoliční kleště a nůžky a mnoho dalšího příslušenství. Každý stroj je pečlivě vybrán s ohledem na maximální výkon, spolehlivost a efektivitu práce na staveništi.

Novinka - Pakelo®, synonymum pro kvalitu

VZ Service rozšiřuje svou nabídku o produkty Pakelo®, specialisty na výrobu vysoce kvalitních olejů a maziv. Tato novinka představuje ideální řešení pro všechny, kdo hledají spolehlivou ochranu a maximální výkon pro své stroje.

Servis - Záruka dlouhodobé spokojenosti

Kvalitní servis je základem pro dlouhodobou spokojenost zákazníků. VZ Service poskytuje profesionálservisní službyetně oprav, údržby a repasí strojů a zařízení, aby byla zajištěna jejich neustálá vysoká spolehlivost a výkon.

Prodej spotřebního materiálu - Vše pro váš stroj

Od zubů a břitů až po kompletní pásové podvozky. VZ Service zajišťuje dostupnost kvalitního spotřebního materiálu, který je nezbytný pro bezproblémový chod vašich strojů. Nabídka zahrnuje široký sortiment dílů pro různé typy strojů a zařízení.

VZ Service stojí v čele průmyslu stavebních technologií díky závazku k inovaci a kvalitě.  Zaručuje, že každý produkt funguje na maximum svých možností. Společnost je synonymem pro spolehlivost, efektivitu a podporu zákazníků na každém kroku.