Registrace hosta Přihlášení
Ubytovna DAKARE, s.r.o.
Všechny články

Ubytovna Dakare s.r.o. v Brně: Vaše komfortní a cenově výhodné ubytování nedaleko centra

Ubytovna Dakare s.r.o. se nachází v klidné části Brna na ulici Vídeňská. Nabízí širokou škálu ubytovacích možností pro jednotlivce i skupiny. Pokoje jsou vybaveny moderními zařízeními včetně lednice, televize a internetu. Ubytovna je ideální pro turisty, pracovníky i studenty, kteří hledají pohodlné a cenově dostupné ubytování nedaleko centra města.

Komfortní pokoje pro každého

Ubytovna Dakare s.r.o. nabízí různé typy pokojů, aby vyhověla potřebám všech hostů. K dispozici jsou jedno-, dvou- a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven lednicí, televizí, internetem a vlastním sociálním zařízením. Moderní vybavení pokojů zajišťuje, že každý host se bude cítit jako doma. Pro ty, kteří chtějí vařit, je k dispozici také společná kuchyňka, vybavená vším potřebným pro přípravu jídel. Navíc, každý pokoj je pravidelně uklízen, což zaručuje čistotu a pohodlí po celou dobu pobytu.

Výborná lokalita s jednoduchým přístupem

Ubytovna se nachází v klidné části Brna na ulici Vídeňská, což poskytuje hostům klidné prostředí k odpočinku. Blízkost autobusové zastávky zajišťuje snadný přístup k hlavním památkám a atrakcím Brna, jako jsou Špilberk, Katedrála svatého Petra a Pavla nebo brněnské podzemí. Tato strategická poloha umožňuje hostům snadno objevovat krásy města i jeho okolí. Navíc, lokalita ubytovny je ideální výchozí bod pro výlety do přírody, kde si můžete užít relaxaci a sportovní aktivity. V těsné blízkosti se také nachází několik restaurací, kaváren a obchodů, které doplňují komfortní pobyt v ubytovně.

Široké spektrum služeb pro pohodlí hostů

Pro pohodlí hostů nabízí Ubytovna Dakare s.r.o. několik užitečných služeb. Hosté mohou využít společnou kuchyňku, kde si mohou připravit vlastní jídlo. K dispozici je také prádelna, která je vybavena moderními pračkami a sušičkami, což je velká výhoda pro dlouhodobější pobyty. Pro ty, kteří přijedou autem, je zajištěno parkoviště přímo u ubytovny. Recepce je otevřena 24 hodin denně a je k dispozici pro veškeré dotazy a potřeby hostů, což zajišťuje, že váš pobyt bude co nejpohodlnější. Personál recepce je ochotný a vstřícný, vždy připravený poradit nebo pomoci s organizací volného času.

Ideální volba pro turisty, pracovníky i studenty

Ubytovna Dakare s.r.o. na ulici Vídeňská v Brně je skvělou volbou pro každého, kdo hledá pohodlné a cenově dostupné ubytování. S širokou škálou pokojů a služeb v klidné lokalitě nedaleko centra města je ideálním místem pro turisty, pracovníky i studenty. Ubytovna poskytuje komfortní prostředí, kde se můžete cítit jako doma, ať už jste v Brně za prací, studiem nebo rekreací. Její výhodná poloha umožňuje rychlý přístup k významným brněnským památkám a atrakcím, stejně jako k obchodním centrům a univerzitám. Pokud hledáte ubytování, které kombinuje pohodlí, výhodnou polohu a přijatelnou cenu, Ubytovna Dakare s.r.o. je pro vás ideální volbou.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží