Registrace hosta Přihlášení
Trio - D spol. s r.o.
Všechny články

Trio-D spol. s r.o. přináší revoluci na trh osiv a zároveň kreslí cestu k zelenější budoucnosti pro zemědělství.

Od roku 2011 přináší Trio-D spol. s r.o. inovace ve světě zemědělství díky široké nabídce kvalitních osiv a komplexních služeb. S registrovaným číslem 2447 a ucelenou semenářskou činností jsme vaším spolehlivým partnerem na poli osiv.

Komplexní nabídka osiv

TV rámci našeho širokého sortimentu nabízíme osivo obilnin, které je základem pro vysoké a kvalitní výnosy v moderním zemědělství. Dále rozšiřujeme naši nabídku o osivo luskovin a jetelovin, jež přispívají k obohacení půdy a podporují biodiverzitu. Pro milovníky slunečního záře je tu osivo slunečnice, které zdobí pole nejen svou krásou, ale i vysokou užitkovostí. Nezapomínáme ani na osivo kukuřice a čiroků, které jsou ceněny pro svou adaptabilitu a všestranné využití. Osivo řepek je klíčové pro produkci kvalitního oleje, zatímco naše speciální osivo na dotační titul nabízí zemědělcům možnost využít podporu pro meziplodiny a další udržitelné zemědělské praxe. Pro kompletní péči o vaše pole jsou tu také travní směsi a travní druhy, které zajišťují zdravé a odolné trávníky, luční a pastevní plochy.

Závazek k inovaci a kvalitě

Od svého vstupu na trh v roce 2011 Trio-D neustále rozšiřuje své portfolio, aby odpovídalo potřebám moderního zemědělství. Díky spolupráci s předními semenářskými firmami a založení vlastních množitelských porostů jsme schopni nabízet produkty, které jsou synonymem kvality a inovace.

Služby na míru vašim potřebám

Kromě bohaté nabídky osiv poskytuje Trio-D i širokou škálu služeb, od poradenství v oblasti odrůdové skladby, přes možnost úpravy farmářských osiv, až po dopravu a balení osiv dle individuálních požadavků. Naše služby jsou zde, abychom vám pomohli dosáhnout co nejlepších výsledků.

Udržitelnost a ekologický přístup

Trio-D klade velký důraz na udržitelnost a ekologický přístup v rámci celého procesu od výběru osiv, přes jejich množení, až po finální doručení zákazníkovi. Naše osiva přispívají k biodiverzitě, zdraví půdy a efektivnímu využívání zemědělských zdrojů.

Flexibilní balení a doprava

Rozumíme rozmanitosti potřeb našich zákazníků, a proto nabízíme flexibilní balení osiv a sadby na přání odběratele, včetně dopravy k odběrateli. Ať už potřebujete malé množství pro testovací výsevy nebo velkoobjemové zakázky, jsme zde, abychom vyhověli vašim požadavkům.

Trio-D spol. s r.o. je vaším partnerem v cestě k úspěšnému a udržitelnému zemědělství. S námi máte jistotu kvality, podpory a inovací, které vás posunou k lepším výsledkům a vyšší spokojenosti s vaší zemědělskou praxí.