Registrace hosta Přihlášení

SWE Technologies a.s.: Lídři v montáži a opravách plynových zařízení a potrubních systémů

SWE Technologies a.s., se sídlem v Plzni, je předním poskytovatelem montážních a opravárenských služeb v oblasti plynových zařízení a potrubních systémů. S bohatými zkušenostmi a projekty realizovanými jak v České republice, tak v zahraničí, je naše společnost synonymem pro kvalitu a důvěru v technické řešení.

Potrubářské práce:

Specializujeme se na komplexní služby v oblasti potrubářských prací. Od montáží na klíč, přes rekonstrukce až po opravy potrubních rozvodů. Naše projekty zahrnují širokou paletu aplikací včetně systémů pro chlazení, klimatizaci, potravinářský a zdravotnický průmysl. Zajišťujeme montáže parovodů, horkovodů, před-izolovaných potrubních rozvodů pro tepelné distribuční sítě, montáže zásobníkových nádrží a kotle.

Montáže a opravy plynových zařízení:

Jádrem naší činnosti jsou montáže a opravy plynových kotlů a zařízení. Zajišťujeme revize a tlakové zkoušky, aby bylo zaručeno, že všechny instalace splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. Naše služby jsou klíčové pro udržení bezpečného a efektivního provozu plynových systémů v domácnostech i průmyslových objektech.

Plynové potrubí a potrubní systémy:

Nabízíme špičkové řešení pro instalaci plynových potrubí a potrubních systémů, včetně přípojek plynu. Provádíme montáže z nerezové oceli, které zaručují dlouhou životnost a odolnost proti korozním procesům. Naše realizace zahrnují i složitější technologické celky, což našim klientům zajišťuje maximální spolehlivost a minimální údržbu.

Ve společnosti SWE Technologies a.s. se zavazujeme k poskytování prémiových služeb, které odpovídají individuálním potřebám našich klientů. Nezáleží na velikosti nebo složitosti vašeho projektu, naše týmy jsou připraveny poskytnout nejlepší možné řešení.Každý projekt končíme předáním kompletní dokumentace včetně atestů, tlakových zkoušek, revizí a prohlášení o shodě, jakož i RTG protokolů.

Firma je pojištěna po celé Evropě až do výše 10 milionů Kč na škody způsobené montáží. Vlastníme certifikáty na montáž a opravy plynových zařízení, včetně osvědčení o odborné způsobilosti k samostatné obsluze potrubí a oprávnění k montážím a opravám plynových zařízení pro CO2 a zemní plyn. Kontaktujte nás a dozvíte se, jak vám můžeme pomoci optimalizovat a zabezpečit vaše plynové a potrubní systémy.