Registrace hosta Přihlášení
STROJÍRNY Rumburk s.r.o.
Všechny články

STROJÍRNY Rumburk s.r.o.: technologická přesnost a široké spektrum strojírenských služeb

STROJÍRNY Rumburk s.r.o., sídlící v ulici Vojtěcha Kováře v Rumburku, nabízí spolehlivé a komplexní strojírenské služby. Od výroby přípravků po složité CNC obrábění a svařování, společnost se pyšní špičkovými technologiemi a širokým spektrem služeb, které uspokojí potřeby mnoha průmyslových odvětví.

Precizní soustružení a CNC obrábění

STROJÍRNY Rumburk s.r.o. excelují v soustružnických operacích, využívajících nejmodernější technologie. Nabízíme širokou škálu služeb od manuálního soustružení na karuselech až po vysoko přesné CNC obrábění. Naše zařízení umožňují zpracování obrobků s průměrem až 1150 mm a délkou až 4000 mm. Tento rozsah kapacit nám umožňuje splňovat požadavky různých průmyslových odvětví, včetně automobilového průmyslu, energetiky a dalších.

Široké možnosti soustružení

Nabízíme komplexní soustružnické operace, které zahrnují manuální soustružení na karuselech a vysoce přesné CNC obrábění. Toto nám umožňuje zpracovat širokou škálu obrobků s různými rozměry a složitostí. Díky našim pokročilým technologiím jsme schopni dosáhnout vysoké přesnosti a kvality povrchové úpravy, což je klíčové pro náročné aplikace v průmyslových odvětvích.

Pokročilé CNC obrábění

Naše CNC obráběcí stroje jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi, které nám umožňují provádět složité obráběcí operace s vysokou přesností. Tímto způsobem můžeme splnit i ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o velkosériovou výrobu nebo zakázkovou výrobu specifických dílů.

Komplexní frézování a vrtání

Naše kapacity v oblasti frézování a vrtání zahrnují použití pokročilých vyvrtávaček a frézek, schopných zvládnout extrémní velikosti a váhy obrobků. Tato technologická vybavenost nám umožňuje realizovat i nejnáročnější zakázky. S maximálními rozměry obrobků až 5000x3000x2000 mm a váhou až do 10 000 kg, vyhovíme specifikacím nejkomplexnějších projektů.

Špičkové frézování

Naše pokročilé frézovací stroje umožňují přesné zpracování materiálů s vysokou kvalitou povrchové úpravy. Díky tomu můžeme splnit požadavky na výrobu složitých tvarů a rozměrů, které jsou nezbytné pro různé průmyslové aplikace.

Přesné vrtání

Naše vyvrtávačky jsou schopné provádět přesné vrtací operace s vysokou přesností. To nám umožňuje dosáhnout vysoké kvality zpracování a splnit specifické požadavky zákazníků na rozměry a tvary otvorů v různých materiálech.

Profesionální broušení a povrchové úpravy

Nabízíme široký rozsah broušení, od plochého broušení pro obrobky s maximálními rozměry 700x2000 mm po kulaté broušení s průměrem až 630 mm a délkou 4000 mm. Naše zařízení umožňují dosažení vysoké přesnosti a kvality povrchové úpravy, což je klíčové pro aplikace vyžadující extrémní odolnost a preciznost.

Rozmanité broušení

Naše kapacity zahrnují ploché broušení a kulaté broušení, což nám umožňuje dosáhnout vysoké kvality povrchové úpravy pro různé aplikace. Naše pokročilé technologie broušení zajišťují dosažení potřebné přesnosti a odolnosti, což je nezbytné pro mnoho průmyslových odvětví.

Povrchové úpravy

Kromě broušení nabízíme i další povrchové úpravy, které zajišťují vysokou kvalitu finálního produktu. Díky našim zkušenostem a technologickému vybavení jsme schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky na povrchovou úpravu.

Rozsáhlé možnosti svařování a další zpracování

Svařování patří mezi naše silné stránky. Používáme moderní techniky svařování v CO2 a směsných plynech, což nám umožňuje dosahovat vynikajících výsledků. Dále provádíme dělení materiálu na nejmodernějších pásových pilách a nůžkách a válcování závitů, což nám umožňuje kompletní zpracování materiálů dle individuálních potřeb klientů.

Moderní techniky svařování

Naše svařovací techniky zahrnují moderní metody, které nám umožňují dosáhnout vysoké kvality spojů. Používáme svařování v CO2 a směsných plynech, což zajišťuje vynikající mechanické vlastnosti a odolnost svařených spojů.

Další zpracování materiálů

Kromě svařování nabízíme i další zpracování materiálů, jako je dělení materiálu na pásových pilách a nůžkách a válcování závitů. Tyto operace nám umožňují poskytovat komplexní služby a splnit specifické požadavky našich zákazníků.

STROJÍRNY Rumburk s.r.o. - Váš průmyslový dodavatel

STROJÍRNY Rumburk s.r.o. dokazují, že české strojírenství drží krok s globálními trendy a technologiemi. Díky širokému spektru služeb, vysoké flexibilitě a schopnosti přizpůsobit se specifickým požadavkům zákazníků, si firma udržuje silnou pozici na trhu a je hrdým dodavatelem pro mnohá průmyslová odvětví.

Dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti

Naše společnost se může pochlubit dlouholetými zkušenostmi v oboru strojírenství, což nám umožňuje poskytovat služby na nejvyšší úrovni. Naši odborníci jsou schopni poradit a navrhnout optimální řešení pro specifické potřeby každého zákazníka.

Technologický pokrok

Sledujeme nejnovější trendy a technologický pokrok v oboru, abychom mohli našim zákazníkům nabídnout ty nejmodernější a nejefektivnější řešení. Díky tomu jsme schopni udržet krok s globální konkurencí a poskytovat služby, které splňují nejvyšší standardy kvality.

 

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží