Registrace hosta Přihlášení

Stav styl CZ s.r.o.: Odborníci na obklady, dlažby a stavební realizace z Tábora

V Stav styl CZ s.r.o., se sídlem v Táboře a působností převážně v regionu Jižních Čech, se zavazujeme k vysoké kvalitě a spokojenosti našich zákazníků. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout široký sortiment produktů a služeb, které odpovídají různým potřebám a přáním našich klientů. Pokud plánujete jakýkoliv stavební projekt, rekonstrukci nebo hledáte kvalitní obklady a sanitární keramiku, neváhejte se na nás obrátit. Naše tým odborníků je připraven vám pomoci od návrhu až po realizaci vašeho projektu.

Široký sortiment obkladů a dlažeb

Naše produkty pochází z České republiky, Německa, Polska a Španělska a zahrnují základní řady, slinuté a kalibrované dlažby, retro styl, a speciální obklady pro kuchyně, koupelny a fasády. Nabízíme širokou škálu cenových skupin, aby si každý mohl vybrat dle svých možností a požadavků. Naše obklady a dlažby jsou dostupné v různých cenových hladinách, což zákazníkům umožňuje vybrat si produkty, které nejlépe odpovídají jejich náročnosti a estetickým preferencím. Nabízíme také široký výběr fasádních obkladů, které dodají vaší stavbě jedinečný vzhled.

Sanitární keramika pro každý domov

Nabízíme široký sortiment sanitárních výrobků, který zahrnuje akrylátové vany, různé typy sprchových koutů, klasická i vestavěná umyvadla, koupelnové skříňky a WC v různých provedeních, včetně závěsných, stojacích a speciálních WC pro osoby s omezenou pohyblivostí. Naše keramika pochází z České republiky, Německa a Polska, což zajišťuje široký výběr produktů pro každý styl interiéru. Díky spolupráci s renomovanými dodavateli jako Santech, Kermi, Sanimat a Sapho garantujeme produkty, které se vyznačují vysokou kvalitou a moderním designem.

Kompletní realizace bazénů na klíč

Specializujeme se na instalaci jak venkovních, tak vnitřních bazénů, které mohou být vybetonované a obložené keramikou nebo vyrobené z fólie či plastu. Každý projekt bazénu je pečlivě navržen a realizován podle individuálních požadavků zákazníků, aby dokonale zapadl do prostředí jejich domova nebo zahrady.

Profesionální stavební práce

Poskytujeme širokou paletu stavebních služeb, od rekonstrukcí bytových jader, přes novostavby domů a hospodářských budov, až po rekonstrukce obecních budov, škol a školek. Provádíme také specializované projekty jako jsou stavby tenisových kurtů.

Spolehlivý partner pro vaše projekty

V Stav styl CZ s.r.o. se zavazujeme k vysoké kvalitě a spokojenosti našich zákazníků. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout široký sortiment produktů a služeb, které odpovídají různým potřebám a přáním našich klientů. Pokud plánujete jakýkoliv stavební projekt, rekonstrukci nebo hledáte kvalitní obklady a sanitární keramiku, neváhejte se na nás obrátit. Naše tým odborníků je připraven vám pomoci od návrhu až po realizaci vašeho projektu a plánů v rámci Jižních Čech a okolí.