Registrace hosta Přihlášení

Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. – Důstojné a citlivé služby v těžkých chvílích

V těžkých chvílích je důležité mít po boku spolehlivého partnera, který vám pomůže se všemi náležitostmi posledního rozloučení. Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Sokolově nabízí profesionální a lidský přístup, který vám bude nápomocen v těchto těžkých chvílích.

Profesionální a empatický přístup v každém detailu

V Pohřebním ústavu EXCELENT s.r.o. si zakládáme na tom, aby každý obřad byl důstojný a odpovídal přáním zesnulého i jeho rodiny. Naši odborníci jsou připraveni poskytnout vám podporu a veškeré potřebné informace od prvního kontaktu až po samotný obřad. Zakládáme si na citlivém přístupu a respektu k vašim potřebám.

Naše služby začínají okamžitým a citlivým jednáním. Při prvním kontaktu s naším týmem pocítíte empatický přístup a ochotu naslouchat vašim přáním a potřebám. Pomáháme s organizací celého obřadu, aby byl pro vás co nejméně bolestivý. Jsme tu pro vás, abychom zajistili, že všechno proběhne hladce a podle vašich představ.

Široké spektrum služeb pro vaše pohodlí

Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. nabízí širokou škálu služeb, které zahrnují:

  • Převoz zesnulých: Zajišťujeme převoz zesnulých v rámci České republiky i ze zahraničí. Naše vozy jsou vybaveny tak, aby splňovaly všechny hygienické normy a standardy.
  • Vyřízení úmrtního listu: Postaráme se o všechny administrativní záležitosti spojené s úmrtím, včetně vyřízení úmrtního listu a dalších nezbytných dokumentů.
  • Zajištění smutečního obřadu: Nabízíme kompletní organizaci smutečních obřadů, ať už se jedná o tradiční církevní pohřeb, nebo civilní obřad. Pomůžeme vám s výběrem místa, času a průběhu obřadu.
  • Kremace a pohřby do země: Zajišťujeme jak kremace, tak pohřby do země, včetně veškerých příprav a formalit.
  • Výběr rakví a uren: Nabízíme široký výběr rakví a uren, abyste si mohli vybrat podle svého vkusu a přání.
  • Květinová výzdoba: Zajistíme květinovou výzdobu dle vašich přání, včetně věnců, kytic a dalších dekorací.
  • Hudební doprovod: Pomůžeme vám s výběrem vhodné hudby pro smuteční obřad, ať už preferujete živou hudbu nebo reprodukovanou.
  • Smuteční oznámení a tiskoviny: Vytvoříme a vytiskneme smuteční oznámení, parte a další tiskoviny podle vašich požadavků.
  • Poradenství a podpora: Naši odborníci jsou vám k dispozici pro jakékoliv dotazy a poradenství během celého procesu. Můžete se na nás obrátit kdykoliv, jsme tu pro vás 24/7.

Moderní a důstojné prostory pro každý obřad

Naše prostory jsou moderní a upravené tak, aby zajistily důstojné prostředí pro poslední rozloučení. Nabízíme možnost uspořádání obřadu podle vašich přání, ať už preferujete tradiční církevní pohřeb nebo civilní obřad. Naši odborníci vám rádi poradí s výběrem hudby, květinové výzdoby i dalších detailů, které udělají váš obřad jedinečným.

Naše obřadní síně jsou navrženy tak, aby poskytovaly klidné a uctivé prostředí pro tento významný okamžik. Nabízíme různé typy obřadních síní, od menších komorních prostor pro úzký kruh rodiny až po větší sály pro větší počet hostů. Všechny naše prostory jsou vybaveny moderní audiovizuální technikou, která umožňuje přehrávání hudby nebo promítání vzpomínkových videí.

Podpora a poradenství ve všech směrech

Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. vám poskytne nejen profesionální služby, ale i podporu a poradenství ve všech otázkách spojených s pohřbem. Naši odborníci jsou k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli s jakýmikoli dotazy nebo obavami. Naše dlouholeté zkušenosti a empatický přístup vám zajistí klid a pocit, že jste v dobrých rukou.

Náš tým vám také poskytne podporu po pohřbu, ať už se jedná o pomoc s vyřízením dědictví nebo o psychologickou podporu pro rodinu a blízké. Chápeme, že ztráta blízké osoby je náročná nejen emocionálně, ale i administrativně, a proto jsme tu, abychom vám ulehčili co nejvíce starostí.

Pobočky a kontaktní informace

Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. má několik poboček, aby byly naše služby dostupné co nejširšímu okruhu klientů.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží