Registrace hosta Přihlášení

Profesionální dětská lékařka v Brně: MUDr. Ivana Jelínková - prvotřídní pediatrie

MUDr. Ivana Jelínková, uznávaná dětská lékařka s dlouholetou praxí, poskytuje v Brně-Chrlicích komplexní zdravotní péči s důrazem na prevenci a empatický přístup k malým pacientům. Navštivte její ordinaci, kde se děti cítí bezpečně a rodiče mohou důvěřovat špičkové péči.

Ordinace MUDr. Ivany Jelínkové

MUDr. Ivana Jelínková má dlouholeté zkušenosti jako praktická lékařka pro děti a dorost. Její empatický přístup a odborné znalosti zajišťují přesnou diagnostiku a účinnou léčbu, což dětem pomáhá překonat obavy z lékařských vyšetření. Ordinace je místem, kde se každý malý pacient cítí dobře a může se spolehnout na laskavou péči.

Široká nabídka zdravotních služeb

Ordinace MUDr. Ivany Jelínkové poskytuje komplexní zdravotní služby pro děti a dorost. Mezi tyto služby patří preventivní prohlídky, povinná i nepovinná očkování, léčba akutních a chronických onemocnění a poradenství v oblasti výživy a zdravého životního stylu. Preventivní prohlídky jsou prováděny v souladu s harmonogramem Ministerstva zdravotnictví.

Pohodlný systém objednávání návštěv

Pro pohodlí rodičů a jejich dětí nabízí MUDr. Ivana Jelínková jednoduchý a efektivní systém objednávání návštěv, který je možný telefonicky nebo online. Tento systém minimalizuje čekací doby a zajišťuje, že každý pacient dostane péči včas.

Moderní a přátelské prostředí ordinace

Ordinace MUDr. Ivany Jelínkové na adrese Břetislavova 40 v Brně-Chrlicích je navržena tak, aby poskytovala moderní a přátelské prostředí. Díky tomu se děti cítí pohodlně a uvolněně. Kvalitní péče je doplněna o služby, jako je aplikace náušnic a nepovinná očkování, vše v příjemné atmosféře.

Spolupráce s MUDr. Ivanou Jelínkovou

V ordinaci se věnují především preventivním prohlídkám. Provozní hodiny jsou oddělené pro nemocné pacienty a pro odborné poradenství. Doporučujeme si předem objednat konkrétní čas, zejména pro preventivní prohlídky. Ordinace se snaží vyjít vstříc časovým možnostem rodičů a minimalizovat dobu čekání. Přehled předepsaných prohlídek a očkování je pečlivě veden a termíny jsou pravidelně připomínány.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží