Registrace hosta Přihlášení

METAPIS Ing. Lea Andrejsová

Všechny články

Vítejte v srdci české včelařské komunity! - rodinná firma METAPIS

V rodinné firmě METAPIS - pod vedením paní Ing. Lei Andrejsové najdou zákazníci rozmanitý sortiment barevných samolepících etiket pro všechny typy medu a medoviny. Díky kombinaci tradičních hodnot a inovativního přístupu nabízí METAPIS produkty, které zvýší estetickou hodnotu a tržní potenciál včelařských výrobků.

Široká nabídka etiket odpovídající potřebám včelařů

METAPIS se specializuje na výrobu etiket pro různé druhy medů, včetně květových, medovicových, pastových, a smíšených. Nabízí také speciální etikety pro výročí firmy, etikety s logem "Ochranná zn. ČSV", a etikety s fotografiemi. Důraz je kladen na grafickou jednoduchost a zároveň na zachování vysoké estetické hodnoty.

Každá etiketa z dílny METAPIS je výsledkem pečlivého designového procesu, při kterém se klade důraz na detail, kvalitu a originalitu. Tím je zaručeno, že včelařské produkty zaujmou na první pohled a odliší se na trhu.

METAPIS spojuje osvědčené postupy s nejnovějšími trendy

Již více než tři dekády METAPIS stojí na pilířích kvality, tradice a solidnosti. Firma neustále hledá cesty, jak inovovat a zlepšovat své produkty, a to s ohledem na aktuální trendy a požadavky zákazníků. Iniciativy jako "Zlatý program" či výroční etikety jsou příkladem, jak firma udržuje svůj produkt aktuální a atraktivní. Přístup METAPIS k inovacím a zákaznickému servisu umožňuje včelařům nejen zvýšit estetickou hodnotu svých produktů, ale také posílit jejich tržní pozici. Společnost je hrdá na svůj přínos k rozvoji českého včelařství.

Angažovanost a podpora včelařské komunity

Firma aktivně podporuje včelařskou komunitu prostřednictvím sponzorování akcí, publikace letáků "Včelí med a člověk" a účastí na výstavách. Firma také poskytuje komplexní informace a návody pro správné používání etiket, což přispívá k větší informovanosti a profesionalizaci včelařů. Společnost se zavazuje k posilování vztahů s včelaři a celou včelařskou komunitou, nabízejíc zdroje a znalosti, které pomáhají zvyšovat povědomí o významu včelařství a jeho produktech. METAPIS věří, že spolupráce a sdílení znalostí jsou klíčové pro udržitelný rozvoj a prosperitu včelařského odvětví. Společnost tak přispívá nejen ke zlepšení kvality včelařských produktů, ale i k posílení komunity, která stojí za jejich výrobou.