Registrace hosta Přihlášení

JOKR-montáže s.r.o. je spolehlivý partner pro vaše jeřáby a zdvihací zařízení

Jsme přední poskytovatel služeb v oblasti jeřábů a zdvihacích zařízení v Plzni, zajišťuje kompletní servis, opravy, montáž a údržbu pro všechny typy jeřábů. S důrazem na bezpečnost, spolehlivost a inovace nabízíme širokou škálu služeb včetně školení, náhradních dílů a havarijní služby, aby vaše zařízení fungovalo efektivně a bezpečně. JOKR-montáže s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem, který je připraven splnit všechny vaše potřeby v oblasti jeřábů, ať už jde o prohlídky, revize, inspekce, servis, opravy, popř. subdodávku s montáží.

V srdci Plzně sídlí společnost JOKR-montáže s.r.o., známá svou dlouholetou tradicí a nepřetržitým závazkem k excelenci v oblasti servisu, oprav, montáže a údržby jeřábů a zdvihacích zařízení. S širokým spektrem služeb, od běžných preventivních prohlídek po komplexní opravy a revize, JOKR-montáže s.r.o. zajišťuje, že vaše zařízení bude fungovat bezpečně a efektivně.

Komplexní řešení pod jednou střechou

JOKR-montáže s.r.o. nabízí kompletní servisní a opravárenské služby pro všechny typy jeřábů, včetně mostových a autojeřábů. Spolehlivost a bezpečnost jsou pro nás prioritou, a proto je součástí našich služeb i pravidelná revize, zahrnující i speciální typy jeřábů, jako jsou sloupové jeřáby.

Naše firma je také lídrem v oblasti montáže a údržby zdvihacích zařízení. Nabízíme kompletní služby pro jeřábové dráhy, včetně instalace a údržby bezpečnostních prvků, abychom zajistili, že vaše zařízení splňuje všechny normy a předpisy.

Kvalita, která přetrvává

K dispozici máme široký sortiment náhradních dílů, včetně lan, řetězů, háků a vázacích prostředků. Naše havarijní služba je navíc připravena zasáhnout kdykoliv, abychom minimalizovali jakékoliv výpadky ve vaší produkci.

Rozumíme důležitosti kvalifikovaného personálu, a proto nabízíme školení obsluhy jeřábů a výcvik jeřábníků, které zajistí nejen správnou manipulaci s jeřáby, ale i dodržení bezpečnostních standardů.

Vaše spokojenost, naše poslání

Pokud hledáte spolehlivého partnera, JOKR-montáže s.r.o. nabízí širokou škálu možností, které vyhoví vašim specifickým potřebám. Nabízíme také poradenství v oblasti pojištění zdvihacích zařízení a jsme připraveni vás podporovat ve všech aspektech vaší potřeby.

V JOKR-montáže s.r.o. jsme hrdí na naši historii, kvalitu služeb a především na spokojenost našich zákazníků, což potvrzují naše reference. Naše firma je synonymem pro spolehlivost, odbornost a inovativní přístupy ve světě jeřábů a zdvihacích zařízení.

Pro další informace o našich službách, ceníku, nebo chcete-li zaslat poptávku, navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte přímo. JOKR-montáže s.r.o. – vaše bezpečnost a spokojenost jsou naší prioritou.