Registrace hosta Přihlášení
J.A.D. TOOLS s.r.o.
Všechny články

J.A.D. TOOLS s.r.o.: Široká nabídka vybavení a nářadí pro profesionály v oblasti zahrady, stavebnictví a domácnosti

J.A.D. TOOLS s.r.o. se prezentuje jako uznávaný výrobce a distributor nástrojů a vybavení pro zahradu, stavbu i dílnu. Díky široké nabídce, která zahrnuje vše od stavebních koleček po reklamní stojany, si získala firmu důvěru mnoha profesionálů.

Stavební nářadí: Kolečka a vozíky pro každý úkol

Nabídka J.A.D. TOOLS s.r.o. je široká – zahrnuje lehká kolečka pro práci v zahradě i těžká stavební kolečka. Rudly a vozíky jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální stabilitu a snadnou manipulaci, což usnadňuje práci s těžkými břemeny.

Zahradní nářadí: Od lopat po hrábě

Zahradní nářadí od J.A.D. TOOLS s.r.o. zahrnuje hliníkové lopaty, rýče, motyky a hrábě. Tato nástroje jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, odolávají opotřebení a korozi a jejich ergonomický design zajišťuje pohodlí i při dlouhodobé práci.

Pro domov a dílnu: Od komínových dvířek po reklamní stojany

Pro domácí a dílenské potřeby firma nabízí komínová dvířka, reklamní stojany a další specializované nástroje. Tyto produkty jsou vyrobeny z odolných materiálů a jsou designovány pro maximální bezpečnost a dlouhou životnost.

Vše pro zahradu: Květináče, konve a zimní vybavení

Sortiment květináčů a konví od J.A.D. TOOLS s.r.o. zahrnuje také produkty pro zavlažování a péči o rostliny. V zimním programu najdete robustní shrnovače sněhu a další nástroje, které zvládnou nároky zimní sezóny.

Moderní postřikovače a specializované vybavení pro farmy

Firma také nabízí moderní postřikovače značky Kwazar a specializované vybavení pro farmy a zemědělství, které zefektivňuje každodenní práci a usnadňuje údržbu.

Profesionální podpora a doporučení prodejce

J.A.D. TOOLS s.r.o. poskytuje kompletní podporu svým partnerům a zákazníkům, ať už se jedná o výběr správného nářadí nebo hledání nejbližšího prodejce. Tým odborníků je připraven pomoci zákazníkům najít přesně to, co potřebují pro své projekty.

Kontaktujte J.A.D. TOOLS s.r.o. pro více informací a získejte produkty, které transformují vaši práci na něco snadného a efektivního.

 
 

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží