Registrace hosta Přihlášení

HELIA TOUR s.r.o.: Dostupné ceny a prvotřídní komfort na cestách po ČR a zahraničí

Založena v roce 1991, pražská dopravní agentura HELIA TOUR s.r.o. si během let vybudovala reputaci jako spolehlivý poskytovatel přepravních služeb. S flotilou moderních autobusů a mikrobusů, nabízí HELIA TOUR komfortní a dostupné řešení pro individuální cestovatele, skupiny, firemní klientelu i školní výlety. Zajišťujeme bezpečné a pohodlné cesty po celé České republice i do zahraničí​

Široká nabídka vozidel

Disponují moderním vozovým parkem, který zahrnuje autobusy s kapacitou až 50 osob a mikrobusy pro menší skupiny. 

Detailní přehled vozového parku

V rámci svého vozového parku HELIA TOUR nabízí širokou škálu vozidel uzpůsobených pro různé druhy cest a počet cestujících:

  • Autobusy Mercedes Benz Tourismo: Tyto autobusy jsou ideální pro velké skupiny až 50 osob. Jsou vybaveny DVD přehrávačem, toaletou, audio systémem, mikrofonem, klimatizací a kávovarem, což zajišťuje pohodlí a zábavu i na dlouhých trasách.

  • Mikrobusy Mercedes SPRINTER: Novější modely z roku 2022, s kapacitou 20 osob včetně řidiče, jsou vybaveny audio systémem, mikrofonem, klimatizací a termoizolačními okny, které zvyšují komfort i bezpečnost cestování​.

Zajištění cest na klíč

Kromě standardních přepravních služeb nabízí HELIA TOUR také průvodcovské služby a další doplňkové služby cestovního ruchu, díky čemuž můžete zcela bez starostí objevovat nové destinace. S HELIA TOUR můžete cestovat nejen po České republice, ale i do zahraničí, s jistotou, že vše bude zorganizováno s důrazem na vaše pohodlí a bezpečnost​.

Výhodné a transparentní cenové podmínky

HELIA TOUR s.r.o. se snaží nabízet své služby za velmi dostupné ceny. K dispozici jsou vám cenové kalkulace předem, takže můžete snadno plánovat svůj rozpočet bez obav z nečekaných nákladů. Pro větší objednávky a během nízké sezóny nabízíme atraktivní slevy, což činí naše služby ještě dostupnější pro širokou škálu klientů​..

Závazek kvalitě a zákaznické spokojenosti

Díky pravidelným technickým prohlídkám a důslednému školení řidičů HELIA TOUR garantuje nejen bezpečnost, ale i vysokou úroveň služeb. Vozidla jsou udržována v bezchybném stavu a řidiči jsou vybaveni potřebnými dovednostmi, aby vaše cesta proběhla hladce a bez komplikací. Naši řidiči jsou zkušení profesionálové, připravení zajistit vaši bezpečnost a pohodlí po celou dobu cesty​.

Pro více informací o našich službách nebo pro rezervaci vaší cesty, neváhejte kontaktovat HELIA TOUR s.r.o. na telefonním čísle +420 605 888 778. Těšíme se na vaši volbu cestovat s námi!