Registrace hosta Přihlášení

Farma Šidlákov, s.r.o.

Všechny články

Objevte klenot Českého lesa – Penzion Šidlákov

V srdci CHKO Český les, kde se příroda snoubí s historií, leží Penzion Šidlákov. Toto idylické místo odpočinku, umístěné nedaleko obce Hora svatého Václava, nabízí nejen stylové ubytování a srdečnou pohostinnost, ale i jedinečnou šanci prozkoumat krásy přírody, od pramene Radbůzy po legendární hrad Rýzmburk, bývalý domov loupežníka Dobrohosta. Ať už hledáte klidný odpočinek nebo dobrodružství v srdci přírody, Penzion Šidlákov je vaší ideální destinací.

Penzion Šidlákov - Kde se příroda setkává s historií

Vítejte v penzionu Šidlákov, kde se klidná atmosféra CHKO Český les snoubí s pohodlím a historií. Tento rodinný penzion, umístěný nedaleko obce Hora svatého Václava, je vaší bránou k úniku od každodenního shonu, nabízí romantický pobyt i ideální místo pro aktivní dovolenou.

Stylové ubytování a rodinná pohostinnost

V penzionu je kladen důraz na detail a pohodlí. Každý apartmán je stylově zařízen a vytváří teplou, přátelskou atmosféru. Ať už toužíte po odpočinku nebo dobrodružství, zde najdete přesně to, co hledáte.

Prozkoumejte pramen Radbůzy a legendu o loupežníkovi Dobrohostovi

Penzion je obklopen překrásnou přírodou, která skrývá mnohé turistické poklady, včetně pramene řeky Radbůzy. Pro milovníky historie je tu navíc kousek dávné legendy – příběh loupežníka Dobrohosta, který v 15. století sídlil na hradě Rýzmburku, jenž je dnes tajemnou zříceninou nedaleko penzionu.

Zimní a letní aktivity v srdci přírody

Penzion Šidlákov poskytuje ideální podmínky pro zimní sporty, včetně upravených běžeckých stop. V létě pak můžete vyrazit na cyklostezky nebo na procházky po okolních lesích a rybnících. Ať už jste milovníkem klidu nebo adrenalinu, nabízíme vám to nejlepší z obou světů.

Domácí zvířata jsou vítána a rozmazlována

Váš domácí mazlíček je u nás vítán a my se postaráme, aby se cítil stejně dobře jako vy.

Dárkové poukazy: Ideální dárek pro vaše blízké

Udělejte radost svým blízkým dárkovým poukazem, který lze využít pro ubytování v našem penzionu, posezení u dobrého vína a specialit naší kuchyně, romantické večeře i s ubytováním. Nabízíme poukazy v hodnotě od 500 Kč do 1500 Kč.

Místní produkty a bezstarostný odpočinek s gastronomickým zážitkem v penzionu Šidlákov

V penzionu Šidlákov, který je synonymem pro spojení komfortu, krásy přírody a fascinující historie, nabízíme nejen příjemné ubytování, ale i vynikající gastronomické zážitky. Naše restaurace se specializuje na masové delikatesy, přičemž hrdě podáváme hovězí steaky z vlastního chovu Angus Aberdeen. Navíc vaříme regionální kuchyni a čepujeme kvalitní piva jako Pilsner Urquell 12° a nepasterizovaný Gambrinus 10°.

Prozkoumejte naše kulinářské umění a vychutnejte si speciality jako polévky, předkrmy, hovězí a vepřové pokrmy, kuřecí jídla, těstoviny, sladké pochutiny a ryby. Nabízíme také široký výběr příloh, aby každý pokrm byl dokonalým zážitkem.

Přijeďte zažít neopakovatelnou atmosféru, kterou nabízí tento jedinečný kout Českého lesa. S penzionem Šidlákov získáte nejen odpočinek a relaxaci, ale i gastronomický zážitek, který si určitě zamilujete. Těšíme se na vaši návštěvu!