Registrace hosta Přihlášení

Český rybářský svaz v Dobříši: Rybaření srdcem v souladu s ochranou životního prostředí

Český rybářský svaz v Dobříši spojuje tradici s moderními metodami, čímž vytváří jedinečnou komunitu milovníků rybaření. Od pečlivě připravených školení pro nové členy, přes pravidelné zarybňování našich vod, až po vzrušující rybářské závody a společenské akce – naše aktivity jsou zaměřeny na podporu udržitelného rybolovu a ochrany přírody. Připojte se k nám a zažijte radost z rybaření v harmonii s přírodou.

Moderní školení a zarybnění

Český rybářský svaz v Dobříši nabízí pravidelná školení pro nové členy, kde se naučí základy rybářství a ochrany životního prostředí. Po absolvování školení a úspěšném složení zkoušky získávají certifikát, který je potřebný pro získání rybářského lístku. Naše organizace také zajišťuje pravidelné zarybnění našich vodních ploch pomocí speciálně vybaveného nákladního auta.

Školení jsou pečlivě připravena a zahrnují jak teoretické, tak praktické části. Účastníci se naučí rybolovné techniky a zásady ochrany přírody, což je klíčové pro udržitelný rybolov. Pravidelné zarybňování zajišťuje zdravou a prosperující rybí populaci v našich vodách.

Rybářské závody a společenské události

Každý rok organizujeme populární rybářské závody na rybníku Papež, kde mohou rybáři všech věkových kategorií soutěžit a ukázat své dovednosti. Pro děti pořádáme speciální závody, které podporují zájem o rybářství už od mladého věku. Tradiční rybářský ples je další významnou událostí, kde se mohou členové setkat a sdílet své zkušenosti.

Naše závody poskytují jedinečnou příležitost pro všechny rybáře, kteří chtějí zažít soutěžní rybolov v přátelské atmosféře. Dětské závody jsou navrženy tak, aby byly přístupné i nejmladším rybářům a motivovaly je k dalšímu rozvoji.
Rybářský ples je skvělou příležitostí pro setkání členů mimo rybářské revíry, kde si mohou vyměňovat zážitky a posilovat komunitní vazby.

Brigády a společenská angažovanost

Členové naší organizace mají možnost účastnit se brigád, které pomáhají udržovat naše rybářské lokality v perfektním stavu. Brigády jsou také skvělou příležitostí k setkání s ostatními členy a posílení komunitního ducha. Účastníci brigád získávají povolenky k rybolovu za zvýhodněné ceny.

Brigády jsou důležitou součástí naší činnosti, protože zajišťují, že naše rybářské revíry jsou připravené na každou sezónu. Členové se mohou zapojit do různých aktivit, jako je úklid vodních ploch, údržba vybavení nebo pomoc při zarybňování. Tímto způsobem přispívají k ochraně a udržení přírodních zdrojů a zároveň posilují vztahy mezi členy.
Společenská angažovanost je další klíčovou oblastí naší činnosti. Pořádáme různé společenské akce a setkání, která umožňují členům sdílet zkušenosti, učit se nové dovednosti a těšit se z příjemné společnosti.

Jak se stát členem Českého rybářského svazu v Dobříši

Chcete-li se stát členem naší organizace, stačí si vyzvednout a vyplnit přihlášku. Po absolvování školení a úspěšném složení zkoušky získáte certifikát, který vám umožní požádat o rybářský lístek. Poté si můžete vyzvednout členský průkaz a povolenku k rybolovu. Noví členové musí také splnit brigádnické povinnosti, které mohou případně uhradit finančně.

Proces přijetí nových členů je navržen tak, aby byl jednoduchý a transparentní. Po vyplnění přihlášky a absolvování školení absolvujete zkoušku, která prověří vaše znalosti o rybolovu a ochraně životního prostředí. Po úspěšném složení zkoušky obdržíte certifikát potřebný pro získání rybářského lístku.
Následně se můžete přihlásit v kanceláři naší organizace, kde vám vystaví členský průkaz a prodají povolenku k rybolovu na vybrané revíry. Podmínkou pro získání povolenky je také odpracování brigádních hodin, které můžete případně finančně nahradit. Noví členové také přispívají na zarybnění našich revírů, což je investice do budoucnosti našeho rybolovu.

Nyní jste připraveni vyrazit k vodě a užít si svůj rybolov. Přejeme vám mnoho úspěchů a příjemných chvil strávených u vody.

Navštivte naše webové stránky a přidejte se k nám

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 702 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 14 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 925 položek
Najít zboží