Registrace hosta Přihlášení
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Všechny články

ASB Grünland: Kvalita a inovace ve světě zahradních produktů

Společnost ASB Grünland, působící od roku 1958, je rodinným podnikem, který je lídrem v oblasti výroby a distribuce zahradních produktů. Nabízíme širokou škálu substrátů, hnojiv, mulčovací kůry a zeminy, které jsou vytvořeny s ohledem na udržitelnost a výkonnost. Vyberte si z naší BIO, PREMIUM nebo STANDARD řady a posuňte vaše zahradničení na novou úroveň.

Substráty pro zdravý růst vašich rostlin

V ASB Grünland si uvědomujeme, jak důležitý je základ pro každou rostlinu. Naše substráty jsou speciálně formulovány tak, aby poskytovaly ideální podmínky pro růst, vývoj a plodnost rostlin. Ať už potřebujete substrát pro květiny, zeleninu nebo speciální pěstební média pro zahradnictví, máme pro vás řešení.

Hnojiva pro bohatou úrodu a bujnou zeleň

Naše široká škála hnojiv zahrnuje vše od univerzálních směsí až po specializované produkty pro konkrétní typy rostlin. Využíváme nejnovější poznatky v oblasti výživy rostlin, aby naše hnojiva podporovala silný růst, zdravý vzhled a bohatou úrodu.

Mulčovací kůra pro ochranu a estetiku vaší zahrady

Naše mulčovací kůra nejenže zlepšuje vzhled zahradních ploch, ale také pomáhá udržovat vlhkost v půdě, potlačuje růst plevele a chrání rostliny před extrémními teplotami. Vyberte si z různých typů a barev, aby vaše zahrada vypadala dokonale a zároveň byla zdravá.

Prvotřídní zemina pro všechny vaše zahradnické potřeby

Naše zemina do květináčů a pěstební média jsou vyrobena s nejvyšší pečlivostí, aby zajistila optimální podmínky pro růst vašich rostlin. S použitím kvalitní zeminy od ASB Grünland dosáhnete lepších výsledků a vaše rostliny budou prosperovat.

Sídlo naší společnosti, ASB Grünland spol. s r. o., se nachází v idylickém prostředí na adrese Žár 38, v okrese České Budějovice, kde každý den pracujeme na tom, aby naše produkty přinášely radost a úspěch zahradníkům po celém Česku. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí vašich zahradnických příběhů a pomáháme vám růst společně s vašimi rostlinami.