Registrace hosta Přihlášení

AKINU CZ s.r.o.

Všechno zboží

Akinu Vepřové ucho 10 ks

cena:
387
Chci koupit

Hledáte pochoutku, která vašeho pejska zabaví, zároveň ale i bude 100% přírodní a zdraví prospěšná? Sušené pochoutky jsou přesně takové. Pejskům chutnají a vy zároveň víte, že jsou pro ně dobře stravitelné a udělají jejich bříškům dobře.


Vepřové ucho vašeho pejska zabaví a zároveň si na něm skvěle pochutná.


Tato lahodná pochoutka si získává srdce pejsků díky své jedinečné chuti a lahodné vůni. Zároveň podporuje zdraví žvýkacích svalů, vyrovnává hladinu žaludečních šťáv a podporuje přirozený pohyb střev. S nulovým obsahem chemických konzervačních látek a antioxidantů je navíc zcela přírodní.


Proč zvolit právě sušené vepřové ucho?

- 100% přírodní

- lákavá vůně a chuť

- přispívá ke zdraví pejska


Složení: sušené vepřové ucho


Vhodné pro: pejsky všech plemen od 4 měsíců


Velikost balení: 10 ks


Podávejte temperované na pokojovou teplotu, jako odměnu nebo zpestření denní krmné dávky. Množství by nemělo přesáhnout 1/3 objemu běžné denní krmné dávky (kompletního krmiva). Zajistěte zvířeti vždy přístup k čerstvé pitné vodě.


Víte, že?

Proces sušení zachovává nejen autentickou chuť, ale také výživné látky obsažené v čerstvých ingrediencích. Vaši pejskové se tak mohou těšit na pochoutky plné přírodních aromat, které stimulují jejich čichové buňky a dodávají jim radost ze žvýkání.


zpět na zboží

Další zboží