Registrácia hosťa Prihlásenie

Profesionální CNC soustružení a frézování s přesností od KOVOARTIP, s.r.o.

KOVOARTIP s.r.o. je přední česká společnost specializující se na zakázkovou výrobu soustružených a frézovaných dílců. S použitím nejmodernějších CNC strojů a technologií garantují vysokou kvalitu a přesnost výrobků, přičemž jejich služby jsou vyhledávané zákazníky z celé Evropské unie.

CNC soustružení a frézování

V nabídce naleznete široké spektrum služeb od CNC soustružení a frézování po konvenční frézování a broušení. Díky rozmanitému parku strojů jsou schopni vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům klientů:

  • Výroba ocelových konstrukcí
  • Výroba strojních dílů
  • Zakázková výroba
  • Zámečnické práce

Technologie a stroje pro frézování a broušení

KOVOARTIP s.r.o. klade velký důraz na kvalitu svých produktů a služeb. Firma disponuje moderním strojním parkem a zkušeným týmem pracovníků, kteří jsou zárukou kvalitně odvedené práce. Technologické vybavení zahrnuje dlouhotočné CNC soustruhy, vertikální obráběcí centra a další speciální stroje pro frézování a broušení. Díky tomu jsou schopni zpracovávat zakázky s extrémní přesností a efektivitou.

Inovace a partnerství jako pilíře udržitelného růstu KOVOARTIP

Investice do nejnovějších technologií a neustálý vývoj jsou klíčové pro udržení konkurenceschopnosti firmy. KOVOARTIP s.r.o. pravidelně aktualizuje svůj strojní park a zdokonaluje výrobní procesy. Společnost si také cení dlouhodobých vztahů s partnery a zákazníky. Její filozofií je budovat silné partnerství založené na vzájemné důvěře a spolehlivosti. V souladu s moderními trendy se firma zaměřuje i na udržitelnost a ekologii. Výrobní procesy jsou optimalizovány tak, aby byly co nejšetrnější k životnímu prostředí.