Registrácia hosťa Prihlásenie

Baruffaldi

Všetky články

Jak si vybrat brýle, přilby, boty, rukavice a oblečení na motorku? Tipy od experta

Máš rád motorky? Zbytečný dotaz? A víš co je na nich nejdůležitější? Kvalitní vybavení od profesionálních výrobců. A to víme zkušeností. Proto jsme pro tebe připravili tento článek, ve kterém ti ukážeme, jak můžeš vypadat cool a trendy, ještě můžeš ušetřit peníze i zvýšit svou bezpečnost při jízdě na motorce. Přečti si něco o firmě Baruffadi.

Baruffaldi je firma, která má tradici, zkušenost a inovaci. Je tu pro všechny motorkáře, kterí milují jízdu na motorce a vítr ve vlasech i když jsou třeba už dávno plešatí. Myslíme také na culíky, na tandemu i za řidítky.

Firma je na trhu už více než 80 let a za tu dobu si vybudovala skvělou pověst mezi motorkáři i lyžaři. Jejich brýle, helmy, masky a další doplňky jsou navrženy tak, aby zajistily maximální bezpečnost, pohodlí a styl. A to vše za rozumnou cenu.

Famózní jejich retro kolekce Epoque Line, která je inspirována historickými modely z 30. a 40. let. Tyto brýle mají jedinečný design, který vás odliší od davu. Jsou ručně vyrobené z kvalitních materiálů, jako je kůže, kov nebo dřevo. Mají také patentovaný systém, který  umožní měnit skla, nožičky a pásek podle potřeb. A navíc jsou super pohodlné. Věřte, když je jednou nasadíte, už je nebudete chtít sundat.

Pokud ale raději modernější vzhled, tak je tu jejich sportovní kolekci Speed Line, která je určena pro rychlé a adrenalinové jízdy. Tyto brýle jsou lehké, odolné a aerodynamické. Mají také fotochromatická skla, která se automaticky přizpůsobují světelným podmínkám. A co je nejlepší, jsou kompatibilní s jakoukoliv helmou. Takže si nikdo nemusí dělat dělat starosti, jestli budou sedět.

A co helmy? No, to je kapitola sama pro sebe. Baruffaldi nabízí široký výběr helem z vláken nebo vintage kůže, které jsou nejen kvalitní, ale i krásné. Každá helma je designový kousek, který dodá osobitost a eleganci. A pokud chcete být ještě originálnější, můžete si nechat potisknout helmu podle vašeho přání. Baruffaldi to umožní.

A to není vše. Baruffaldi má také spoustu dalších doplňků, které zpříjemní jízdu. Například masky, které ochrání před prachem, hmyzem a chladem. Nebo rukavice, které zajistí dobrý úchop a teplo. Nebo oblečení, které dodá pohodlí a styl. Baruffaldi spolupracuje s renomovanými značkami, jako jsou HolyFreedom, PandoMoto nebo Esquad, a nabízí široký sortiment trik, mikin, nákrčníků, moto jeans, bund, košil a vest.

Tak co, nechali jste se ukecat? Pokud ano, tak neváhejte a navštivte webovou stránku firmy Baruffaldi, kde si můžete prohlédnout jejich nabídku a objednat si to, co vás zaujalo. Nebo se zastavte v jedné z jejich prodejen, kde ochotně poradí a ukážou  jejich produkty naživo. Baruffaldi je firma, která si zaslouží důvěru a obdiv.