Guest registration Login

Keramika Okrouhlička - Umění, které oživí váš domov i zahradu

 

V Keramika Okrouhlička věříme, že každý kousek keramiky je více než jen objekt - je to umělecké dílo, které přináší radost a krásu do každodenního života. Naše dekorativní keramika a zahradní keramika jsou vytvořeny s láskou a péčí, aby odrážely jedinečnost a osobitost každého prostoru.

Od roku 2004 se věnujeme tvorbě keramických výrobků, které jsou nejen krásné, ale také funkční. Naše svícny a světelné objekty jsou navrženy tak, aby rozjasnily každý kout vašeho domova nebo zahrady, a přitom vytvářely útulnou atmosféru.

Naše figurální grafika přidává další rozměr naší práci, přinášející příběhy a charaktery, které mluví k srdci.

Spolupracujeme s renomovanými galeriemi v Čechách i na Slovensku a jsme hrdí na to, že jsme mnohaletými vystavovateli na největších českých keramických akcích v Berouně a Kunštátě, kde jsme získali ocenění za naši tvorbu. Naše výrobky jsou vyráběny ze šamotové hlíny a pálíme je v elektrické peci do 1200 °C, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu a odolnost.

Pokud hledáte něco speciálního, co oživí váš interiér nebo zahradu, neváhejte nás kontaktovat. Jsme otevřeni nestandardním požadavkům a rádi vám pomůžeme najít nebo vytvořit keramický kousek, který bude dokonale ladit s vaším stylem a potřebami.

Navštivte náš ateliér nebo online obchod a objevte krásu a kouzlo keramiky, která má duši. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost sdílet s vámi naši vášeň pro keramiku.

Keramika Okrouhlička - kde keramika není jen výrobek, ale příběh.