Guest registration Login

AKINU CZ s.r.o.

All goods

Akinu melaminová miska pro psy 800 ml Barva: Růžová

price:
59
CZK
I want to buy

Chcete domů misku, která se vám bude líbit? Nemusíte hledat dál! Naše Melaninové misky skvěle doplní váš interiér a navíc jsou k dispozici v několika krásných barvách. Díky své odolnosti a snadné údržbě jsou skvělou volbou pro každého majitele psa nebo kočky. Nebudete se tak muset strachovat, jestli miska přežije všechny psí kusy, které na ni mazlíček vymyslí.

Akinu Melaminové misky spojují krásný design a vysokou praktičnost.

Melaminové misky pro psy jsou nejen stylové, ale také praktické. Jejich design krásně doplní váš domov, zatímco robustní konstrukce zajišťuje, že miska vydrží každodenní používání. Tyto misky jsou ideální pro podávání krmiva i vody a jejich snadná údržba zajišťuje pohodlí při čištění. Stačí je jen otřít vlhkou utěrkou. Nemusíte se ani bát je umýt v myčce na nádobí, avšak nejsou vhodné pro vkládání do mikrovlnné trouby. K dostání jsou v krásných pastelových barvách, které osvěží váš domov.

Co je na Melaminových miskách super?
- dlouhá výdrž
- snadná údržba
- vhodné do myčky na nádobí
- pogumovaný spodek
- krásný design
- lákavé barvy
- několik typů a velikostí

Průměr misky: 16 cm
Materiál: melamin

Víte, že?
Díky hladkému povrchu jsou melaminové misky snadno čistitelné a snadno se udržují v čistotě i po opakovaném použití. Stačí je jen otřít mokrou utěrkou nebo je jednoduše vložit do myčky.


back to the goods

Other goods